Παράγουμε πιστοποιημένα
από την ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας. Τα προϊόντα μας είναι αγνά και ακατέργαστα από τη φύση έως το βάζο.
Εφαρμόζουμε τους κανόνες άσκησης Βιολογικής Μελισσοκομίας
τηρώντας το πλήρες νομοθετικό πλαίσιο κατά την παραγωγή Βιολογικών Μελισσοκομικών Προϊόντων και είμαστε ευαισθητοποιημένοι ως προς το περιβάλλον.
Ετοιμάζουμε το κάθε μας προϊόν με το χέρι
από την κυψέλη μέχρι το βάζο, σε μικρές παρτίδες στην Αρκαδία. Είναι τρόπος ζωής για την οικογένεια μας.

Το χρονολόγιό μας

2010

2010

Πειραματιζόμαστε και φτιάχνουμε βιολογικό βάμμα πρόπολης με υψηλή διατήρηση των ιδιοτήτων της πρόπολης. Χρησιμοποιούμε την πρόπολη για παρασκευή κρέμας πρόπολης και μασώμενης πρόπολης

2017

2017

Κάνουμε τα προϊόντα μας λίγο πιο ωραία, αλλά το ίδιο βιολογικά, φυσικά και αγνά, από τη φύση έως το βάζο.

1981

1981

Ο ιδρυτής του Αρκαδικού Μελιού, Σωτήριος Ρουμελιώτης, αγοράζει τις πρώτες 5 κυψέλες συνδυάζοντας την αγάπη του για τη φύση και τις γνώσεις που του είχε εμφυτεύσει ο δάσκαλός του στο σχολείο.

1990

1990

Χρόνο με το χρόνο, οι γνώσεις, η τεχνογνωσία και η εμπειρία αυξάνονταν και μαζί και ο αριθμός των κυψελών.

1999

1999

Ενεργό δράση πήρε η γυναίκα του, η Αναστασία και λίγα χρόνια αργότερα μπήκανε και τα νεότερα μέλη της οικογένειας στο χώρο της μελισσοκομίας, Βασίλης και Νίκος.

2004

2004

Το Αρκαδικό Μέλι πρωτοπορεί φτιάχνοντας την πρώτη πανελλαδικά ιστοσελίδα στην κατηγορία βιολογικών μελισσοκομικών προϊόντων.

2006

2006

Το Αρκαδικό μέλι είναι από τις πρώτες οικογενειακές επιχειρήσεις που πιστοποιείται για παραγωγή βιολογικών μελισσοκομικών προϊόντων.

2008

2008

Το μέλι μας «Βιολογικό Μέλι Βανίλια Μαινάλου» επιλέγεται από Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τον καθορισμό της χημικής σύστασης της ποικιλίας Π.Ο.Π. (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) «Βανίλια Μαινάλου».

2009

2009

Αναπτύσσουμε ένα μικρο δίκτυο διανομής σε επιλεγμένα καταστήματα βιολογικών προϊόντων, αποφεύγοντας την μαζική παραγωγή. Συνεχίζουμε βιολογικά.