ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Τα έξοδα εντολής εμβάσματος για την πληρωμή παραγγελίας επιβαρύνουν το πελάτη. Για τον λόγο αυτό σας συνιστούμε οι πληρωμές να πραγματοποιούνται από το αντίστοιχο τραπεζικό σύστημα στο ίδιο τραπεζικό σύστημα (Π.χ Από ΠΕΙΡΑΙΩΣ σε ΠΕΙΡΑΙΩΣ ή από ΕΘΝΙΚΗ σε ΕΘΝΙΚΗ), ώστε να μην επιβαρύνεστε με τις πρόσθετες χρεώσεις των Τραπεζικών Ιδρυμάτων.

Σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού: 47-864-37-3031
Δικαιούχος: ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 6313-0103-499-07
Δικαιούχος: ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: 00260126250101523454
Δικαιούχος: ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε αν θέλετε να πληρώσετε με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Η πληρωμή γίνεται σε ασφαλές περιβάλλον της Piraeus Bank. Τα στοιχεία των καρτών σας εισάγονται και επεξεργάζονται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της τράπεζας και παραμένουν απολύτως ασφαλή.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε την στιγμή της παραλαβής τον υπάλληλο της εταιρίας courier. Σε αυτή την μέθοδο χρεώνεστε 3 ευρώ επιπλέον στα έξοδα μεταφοράς.

Η μέθοδος πληρωμής ‘ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ’ δεν είναι διαθέσιμη στην περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει τα ευπαθή προϊόντα ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΥΡΗ και ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ. Σε αυτή την περίπτωση οι διαθέσιμοι μέθοδοι πληρωμής είναι η ‘ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ’ και ‘ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ’.