Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της μελισσοκομίας από το 1981 στην Τρίπολη Αρκαδίας. Ιδρυτής της ο Σωτήριος Ρουμελιώτης, ένας άνθρωπος δραστήριος με όραμα και στόχους. Βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά, δούλεψε σκληρά, απέκτησε εγκυκλοπαιδικές γνώσεις γύρω από το αντικείμενο της μελισσοκομίας και το 1981 αγόρασε τις πρώτες 5 κυψέλες στοχεύοντας στην αξιοποίηση του εκλεκτού αρκαδικού μελιού. Αυτή ήταν η αρχή…

Χρόνο με το χρόνο, οι γνώσεις, η τεχνογνωσία και η εμπειρία αυξάνονταν και μαζί και ο αριθμός των κυψελών. Το 1990 ανέπτυξε δραστηριότητες σε όλο το φάσμα της παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας μελισσοκομικών προϊόντων, της παραγωγής και προμήθειας μελισσοκομικών εφοδίων. Το 1995 περίπου ενεργό δράση πήρε η γυναίκα του, η Αναστασία. Λίγα χρόνια αργότερα μπήκανε και τα νεότερα μέλη της οικογένειας στο χώρο της μελισσοκομίας.

Σήμερα, η εταιρία μας έχει οικογενειακό χαρακτήρα. Τα προϊόντα μας έχουν κατακτήσει ένα σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Διανέμονται έκτος από την Αρκαδία και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, είναι αναγνωρίσιμα και με την ποιότητα τους έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Προϊόντα Βιολογικής Καλλιέργειας

Στις 22 Ιουλίου 2008 το Ινστιτούτο ΒΙΟ Ελλάς, μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησε στην εκμετάλλευση μας, σύμφωνα με τον Καν. Ε.Ε 2092/91, την ΚΥΑ 245090/2006 και την αξιολόγηση των στοιχείων που δόθηκαν από μέρους μας αποφάσισε την χορήγηση Πιστοποιητικού με ετήσια ισχύ για τα προϊόντα

Το Αρκαδικό Μέλι παράγει βιολογικά προϊόντα που φέρνουν καθημερινά στον τραπέζι σας την ποιότητα αλλά και την γεύση που ψάχνατε.